Hoe mollen bestrijden?

Mollen in je gazon kan je ofwel verdelgen of verjagen. We hebben tal van producten om mollen te bestrijden (klemmen, carbid, ontmollers), maar ook om ze te verdrijven kunnen we je helpen. Mollen houden namelijk niet van trillingen, ultrasone geluiden of specifieke geuren. Gelukkig voor jou hebben we dit allemaal beschikbaar en kan je deze anti-mollen-middelen hier online kopen. Ook beschikbaar: Mollennetten voor het voorkomen van mollen in je gazon!

Ultrasone

Met een ultrasone kan je de mollen en zelf woelmuizen op een diervriendelijke manier uit je tuin verjagen. Door de verschillende geluiden blijven de mollen weg uit je tuin. Bovendien is de ultrasone ook nog is kindvriendelijk en dus veilig voor kinderen en huisdieren. Het is geschikt voor alle bodemtypes en voor grote oppervlaktes.Dus ideaal voor je tuin! 

Mollenklem

Ook mollenklemmen zijn een goede manier om de mollen uit je tuin te verjagen. Het is niet altijd even gemakkelijk om de klemmen te plaatsen zonder enige kennis ervan, maar geen paniek elke set mollenklemmen komt met een goede handleiding waardoor je zonder problemen de klemmen kan opzetten in de gangen van het nest. Wanneer de mol er tegen loopt, klapt de klem toe en voila.

Ontmoller

Een ontmoller is de ideale wijze om de mollen instant te doden. Het bevat klappers die de mol door middel van een kleine knal doodt.

Mollengaas

Mollengaas is de ideale manier om mollen en molshopen weg te houden bij je gazon. Het is zowel geschikt voor graszoden als een nieuw gazon. Bovendien is het plaatsen van een mollennet zeer simpel, rol  het mollengaas uit op een mooi grondoppervlak ongeveer 5cm onder de aardoppervlakte en  bevestig het met gronddoekpennen. Voila op deze manier houd je de mollen op een diervriendelijke manier weg. 

Mollenverjagers

Verjaag de mollen uit je tuin op basis van de mollenverjagers met trillingen. De mollenverjagers geven een trilling af waardoor de mollen wegblijven uit je gazon. Deze zijn zeer makkelijk te plaatsen en bovendien nog eens diervriendelijk en veel beter voor het milieu. Wie extra zorg wil dragen  voor het milieu kan de mollenverjager op zonne energie aanschaffen. 

Mollen verjagen met geur

Mollen hebben een zeer gevoelig reukorgaan waardoor ze plaatsen waar de natuurlijke geur verstoord wordt, vermijden. Bovendien is het veilig voor kinderen, huisdieren en wilde dieren. 

Mollen verjagen met carbure

Carbure is een zeer efficiënte manier om mollen te bestrijden. Plaats het in een van de gangen aan de ingang van het nest en giet er een klein beetje water bij, dek het gat af zodat het gas zeker in de gangen blijft. De mollen kunnen niet tegen de geur en zullen dus vluchten. Wanneer dit niet lukt zullen ze verstikken in het gas.

logo
Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Scroll naar boven